High 5ive – Summer Fest

F.A.Q

Det råder strikt 18 årsgräns och du ska på begäran kunna visa upp giltigt ID i entrén. Åldersgränsen är satt efter svensk alkohollagstiftning och tyvärr inget vi kan påverka eller göra undantag ifrån.

Efter förra årets succé är vi glada att åter igen kunna erbjuda festivalboende i samarbete med Motel L Hammarby Sjöstad. Nytt för i år är att du bokar boendet via separat länk direkt genom Motel L. Vi kommer annonsera ut så snart bokningen öppnat. OBS! Begränsat antal rum.

Det kommer finnas servering av både mat och dryck på festivalområdet. Vi kommer givetvis försöka tillgodose alla preferenser så som Vegan, Vego, Glutenfritt m.m. Det är Inte tillåtet att medta egen mat eller dryck in på festivalområdet med undantag för de fall det finns medicinska skäl.

Ja. När du scannar din biljett får du ett festivalarmband och du kan sen komma och gå som du vill under festivalens öppettider.

Endagsbiljetter släpps i samband med den fulla lineupen under våren 2023. Följ oss gärna i sociala medier så missar du inga viktiga nyheter.

För pressackreditering maila maja@high5ive.se. För Fotoackreditering maila en kort presentation av dig själv och en länk till portfolio/arbetsprov till maja@high5ive.se

Vad kul att du vill spela på Festivalen. Skicka ett mail med en kort presentation av ditt band och några smakprov till maja@high5ive.se

Crystal lake checking out guitars