High 5ive – Summer Fest

HITTA TILL ARENAN

Vi anordnar inte direkttransport tyvärr men att ta sig till arenan med tunnelbana eller buss är inte särskilt omständigt. Till Globen kan man åka både med buss och med tunnelbana. Därefter är det bara en liten promenad till arenan.

Ta höger när ni kommer ut från tunnelbanestationen, och gå ned för trappan. Ta direkt höger och följ vägen till nästa korsning. Där tar ni vänster och efter ca 100 meter har ni arenan på er vänstra sida.

För att köpa biljetter, besök SL.

Om ni kommer söderifrån med bil, körandes längst E4:an så ta av till vänster i höjd med Hägersten/Västberga, i riktning mot Värmdö. Kommer du norrifrån på E4:an så bör du också ta av till vänster i riktning mot Värmdö när du passerat Liljeholmens avfart. Kör in i Söderledstunneln och ta sedan tredje avfarten till höger, mot Nynäshamn och Globen/Tele2 Arena. Ta därefter första avfarten ut ur tunneln så kommer ni till en rondell där ni tar första höger och därefter första höger igen. Fortsätt längst vägen till trafikljusen överst i backen, där tar ni vänster. Följ vägen igenom högersvängen och ytterliga ca 400 meter så är ni framme vid arenan som ligger på er vänstra sida. 

Kommer ni norrifrån på väg 73 så rekommenderar vi att ni tar avfarten mot globen/Tele2 Arena. följ vägen till höger till dess ni når trafikljusen strax innan Tele2 Arena. Där tar ni vänster. Följ vägen igenom högersvängen och ytterliga ca 400 meter så är ni framme vid arenan som ligger på er vänstra sida. 

Om ni kommer körandes söderifrån på väg 73 så ska ni ta av till höger strax innan TELE2-Arena, in i rondellen. Ta tredje avfarten och därefter första höger i nästa rondell. Fortsätt fram till trafikljusen överst i backen, precis innan Tele2 Arena. Där tar ni vänster. Följ vägen igenom högersvängen och ytterliga ca 400 meter så är ni framme vid arenan som ligger på er vänstra sida. 

Kommer ni med tåg så lär ni anlända Stockholms Central och därifrån tar ni er enkelt med alternativen vi räknat upp ovan.

Det finns två flygplatser inom en timme från arenan:

Inom en 50 minuters bilresa ligger Sveriges största internationella flygplats: Arlanda Airport.

Inom en 30 minuters bilresa ligger en mindre internationell flygplats: Bromma Airport.

FÅLLAN

Eftersom festivalen växer år efter år och eftersom våra ambitioner växer i takt med festivalen har vi i år valt att flytta vår festival till Fållan från och med 2022.

För mer information om arenan, besök Fållan.

High 5ive Summer Fest Fållan
High 5ive Summer Fest Overlay left
High 5ive Summer Fest Overlay right