High 5ive – Summer Fest

HOTELL

I samarbete med Motel L kan vi erbjuda högklassigt boende bara en kort promenad från festivalarenan. Detta till ett fantastiskt festivalpris. Priserna inkluderar boende för hela helgen 1-4 juli 2021, fri WIFI och en generös frukostbuffé.

Dubbelrum

1995 SEK

Tre bäddar

2615 SEK

Fyra bäddar

1905 SEK

Dubbelrum

Modernt och smart planerat dubbelrum med 40tums-LED TV som är placerad vid sängens fotända. Rummen har också en praktisk arbetsstation, två sköna 90s sängar från Carpe Diem, ett badrum med en “rainfall-dusch”.

Motel L double bed

Tre & Fyra bäddar

De större rummen har två sköna 90cm sängar från Carpe Diem, en utdragbar bädd från Sävar med en eller två sovplatser. Rummen är inredda och möblerade i en modern stil. Rummen har såklart en TV, ett skrivbord och ett badrum med en “rainfall-dusch”.

Motel L triple bed

Mat & Dryck

På bottenvåningen har de en kiosk och en bar där du kan köpa snacks och drinkar. De serverar också en generös frukostbuffé för att bota din baksmälla och mätta din mage. Här finner du färskt bröd, färsk frukt, ägg, yogurt med hemmagjord granola, gets och kalla drycker, mm.

Parkering

Motel L har ingen egen parkeringsplats men det finns ett parkeringshus i samma fastighet, och gatuparkering utanför hotellet.

High 5ive Summer Fest Overlay left
High 5ive Summer Fest Overlay right