High 5ive – Summer Fest

HITTA TILL ARENAN

Att hitta till arenan till fots är inte särskilt avancerat. Om ni kommer gående från Gullmarsplan, ta till höger när ni kommer ut ifrån huvudentrén. Gå över bron och ta höger. Följ vägen till nästa korsning där ni viker av till vänster. Följ vägen till nästa korsning där ni tar höger. Därefter är det en promenad på ca 250m innan ni når arenan på vänster sida intill nästa korsning/rondell.

Vi anordnar inte direkttransport tyvärr men att ta sig till arenan med tunnelbana eller buss är inte särskilt omständigt. Till Gullmarsplan kan man åka både med buss och med tunnelbana. Därefter är det bara en station till arenan, med spårvagnen i riktning mot Sickla.

För att köpa biljetter, besök SL.

Om ni kommer söderifrån med bil, körandes längst E4:an så ta av till vänster i höjd med Hägersten/Västberga, i riktning mot Värmdö. Kommer du norrifrån på E4:an så bör du också ta av till vänster i riktning mot Värmdö när du passerat Liljeholmens avfart. Kör in i Söderledstunneln och ta sedan fjärde avfart en till höger, mot Sickla och Hammarby Sjöstad. När du kommer ut ur tunneln så kommer ni till en rondell där ni tar vänster. Fortsätt längst vägen till nästa rondell så är ni framme vid arenan som ligger på höger sida. 

Kommer ni norrifrån på väg 73 så rekommenderar vi att ni tar sista avfarten i Söderledstunneln, mot Hammarby Sjöstad. Fortsätt längst vägen fram till nästa rondell där ni tar höger. Fortsätt därefter fram till nästa rondell där ni tar avfart 2 åt vänster. Fortsätt längst vägen till nästa korsning där ni tar till höger. I änden på denna gata ligger arenan, på höger sida.

Om ni kommer körandes söderifrån på väg 73 så ska ni ta av till höger strax efter ni passerat TELE2-Arena. Följ vägen rakt fram till första korsningen med trafikljus. Denna passerar ni bara förbi. När ni kommer till nästa korsning tar ni höger. Följ därefter vägen till nästa rondell där ni tar vänster. Nu är ni framme vid arenan som ligger på vänster sida.

Kommer ni med tåg så lär ni anlända Stockholms Central och därifrån tar ni er enkelt med alternativen vi räknat upp ovan.

Det finns två flygplatser inom en timme från arenan:

Inom en 50 minuters bilresa ligger Sveriges största internationella flygplats: Arlanda Airport.

Inom en 30 minuters bilresa ligger en mindre internationell flygplats: Bromma Airport.

FRYSHUSET

Eftersom festivalen växer år efter år och eftersom vår förra arena stänger ned så har vi flyttat vår festival till Fryshuset från och med 2020/2021.

För mer information om arenan, besök Fryshusets hemsida.

Fryshuset
Palms - Left
Palms - Right