High 5ive – Summer Fest

2020-04-21 - Festivalen denna sommar är framflyttad till 2021.

Det är med gråten i halsen som vi måste informera er att vi måste skjuta på festivalen, pga de nuvarande regleringarna för event och resor internationellt.

Det nya datumet som gäller är 2-3 juli 2021, på Fryshuset, Stockholm.​

Festivalteamet har arbetat mycket hårt under de senaste veckorna för att hitta en lösning på detta. Det bästa och enda alternativet tycks dessvärre vara att flytta festivalen framåt för att i möjlig mån kunna behålla denna fantastiska lineup och för att fortsatt ha något att se fram emot .

BEHÅLL DINA BILJETTER och fortsätt att stödja oss genom att köpa biljetter. Det är det enda som håller oss igång, som den lilla oberoende organisation som vi ändå är.

Festivalen kommer fortfarande att äga rum och lineupen kommer att förbli densamma tills du hör något annat. Det kan dock komma att bli potentiella förändringar i lineupen som med alla andra festivaler. Vi håller nära kontakt med alla band, chefer, agenter och partners för att se till att vi kan fortsätta som tänkt om än först nästa år.

Var försiktig. Vi ses nästa sommar!

2020-03-06 - Road To Summer Fest (Band tävling) Onlineröstningen är nu öppen!

Grattis till de 15 band som lyckades ta sig vidare till online-omröstningen för en chans att få spela på festivalen och andra fantastiska priser ifrån bl.a. Pins & Knuckles Merchandise, Aaron Finch Designs m.fl.

Gå till det officiella Festival Facebook Eventet för att rösta du också!